Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2014 14:54 - 50+ конкурс за писмено творчество "Обич многолика"
Автор: club50plus Категория: Изкуство   
Прочетен: 660 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.06.2014 14:59


imageimageimageОбичам любимия, обичам децата си, обичам родината, обичам животинчето, което се гали в краката ми...обичам - една единствена дума, но с толкова много отенъци. Обичта е онова чувство, което изпълва сърцето и душата ни, която осмисля и оцветява делника, която дава живот и сила. Тя има много лица, много образи и може да бъде описана по много начини. В Клуб 50+ често говорим за обичта и за нейното място в същността и живота на всеки човек, затова и избрахме отново темета за обичта да е тема, с която да предизвикаме твореца у вас - "Обич многолика" е темата на новия ни конкурс за писмено творчество, организиран със съдействието на Софарма. Участвайте, споделяйте, описвайте, обичайте!

 

За да участвате:

Влезте в профила си (а ако още не сте го направили, регистрирайте се - отнема по-малко от минута).
В секция "Творчество" изберете  "Литературен конкурс" - "
Обич многолика".
Прочетете внимателно Правилата за участие и вижте инструкциите, свързани с качване на публикация на нашия сайт(вижте как става това 
тук), след което натиснете "Изпрати"

Можете да участвате с общо до 5 (пет) авторски публикации в следните литературни жанрове:

  • Разказ;
  • Стихотворение;
  • Есе;
  • Фейлетон;
  • Поема;
  • Басня (авторска).
Публикациите, изпращани за участие, трябва да отговарят на следните изисквания:
  • Да включват заглавие и подзаглавие (кратко описание).
  • В случай, че към публикацията има изображения, добавени в “Галерия”, те да бъдат авторски. Големината на всяко от изображенията (файловете) в Галерията трябва да бъде не повече от 5 mb.
  • Всички текстови елементи във формата да бъдат изписани на български език, изписани на кирилица, изписани с малки букви, освен ако правилното изписване на отделни елементи от текста не следва да е на латиница или с главни букви.

Можете да изпратите до 5 различни публикации, като  ще бъдат допуснати за участие в конкурса единствено онези, които отговарят напълно на правилата за участие.
След като администратор на Клуб 50+  одобри изпратената от вас публикация, ще получите на мейл, посочен в регистрационната форма  линк към публикацията, както и ще бъдете уведомени с нова нотификация в сайта. Споделяйте този линк със своите приятели и ги канете да гласуват за вас чрез бутона "Гласувай", за да събере вашата публикация 10 гласа и да получите своя първи билет в състезанието. Колкото повече билети съберете, толкова повече възможности имате да спечелите. За всеки случай, искаме да ви напомним, че билетите са обвързани с участие в конкретен конкурс и след неговото приключване, те се нулират.

Какви са наградите?

Две първи награди за публикации, получили поне един Билет от Конкурса, избрани на случаен принцип – комплект:  USB флашка с 4 GB памет, тефтер, настолен календар и химикалка, осигурени от Софарма АД

Една първа награда за публикация за участник в Конкурса, чиято публикация е избрана за печеливша от жури, определено от Организатора – комплект:  USB флашка с 4 GB памет, тефтер, настолен календар и химикалка, осигурени отСофарма ЕАД

Победителите се избират от определено от Организатора жури, независимо от това дали притежават Билет за участие, по предварително установени от Организатора критерии (например: оригиналност, популярност сред потребителите, брой коментари, тематичност и др.).

Поощрителни награди за четирима участници, получили поне един Билет от Конкурса – комплект: крачкомер, тефтер, настолен календар и химикалка, осигурени от Софарма ЕАД

Поощрителни награди за трима участници,  чиито публикации са избрани за печеливши от жури, определено от Организатора - комплект крачкомер, тефтер, настолен календар и химикалка, предоставени от спонсора Софарма АД.

 Наградата на журито се присъжда от определеното от Организатора жури, съгласно предварително определените от Организатора критерии сред всички участници, отговарящи на условията за участие в тегленето на наградите. Журито се състои от нечетен брой членове, а решенията му се вземат с обикновено мнозинство от гласувалите членове. Тегленето на наградите се провежда при пълна прозрачност и спазване на най-добрите практики в подобни конкурси. Решението на журито е окончателно и не подлежи на преразглеждане, освен при изрично решение на Организатора в обратния смисъл.

Наградите в Конкурса са персонални и се получават след оформяне на съответната документация. За да получат награда, победителите следва надлежно да предоставят на Клуб 50+ изискуемата по закон лична информация. Победителите трябва да бъдат регистрирани потребители на  Клуб 50+ на възраст над 18 години, които са изпратили поне една публикация за участие в Конкурса. Участник в конкурса, спечелил награда на случаен принцип, не може да спечели и наградата на журито.

Какво е "билет"?

Както знаете от предишните ни конкурси,  "билетът" е еднократно право на участие в тегленето на наградите. Получавате по един билет за всеки изпратен от Вас текст в конкурса, който събере минимум 10 гласа. Получавате по един билет и за всеки Ваш приятел, който изпрати своя публикация за конкурса, след като се регистрира чрез Вашия уникален линк от Социалния панел. За целта обаче, винаги трябва да имате поне един билет, получен след като сте изпратили публикация, събрала 10 гласа от потребителите. Колкото повече билети съберете, толкова повече възможности имате да спечелите. Не получавате допълнителни Билети за по-голям брой получени Гласове от други регистрирани потребители на Сайта за публикуваната от него снимка (така например двадесет Гласа не водят до получаването на два Билета за участника и т.н.).

Напомняме ви, че билетите са обвързани с участие в конкретен конкурс и след неговото приключване, те се нулират. 

Можете да споделяте писмено творчество по тази тема и да участвате в състезанието от 19.06.2014 г. до 10.08.2014 г.

Споделете своите творчески и житейски стъпки във вид на писмено творчество, забавлявайте се и спечелете една от наградите!

Вижте всичко за конкурса тук.

Желаем ви успех! 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: club50plus
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 562111
Постинги: 512
Коментари: 270
Гласове: 1290
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930